Opis | Ilość | Zawartość w [µg] | Witaminy K |
Wieprzowina, nóżki, całe, bez tłuszczu, pieczone | 85 g | | mało |
Wieprzowina, świeża, schab, polędwica z kością, pieczona | 85 g | | mało |
Wieprzowina, świeża, żeberka, bez tłuszczu, duszone | 85 g | | mało |
Wieprzowina, wędlina, szynka cała, bez tłuszczu, smażona | 85 g | | mało |
Wieprzowina, wędlina, szynka, konserwa | 85 g | | mało |
Wołowina mielona, 75% mięsa chudego / 25% tłuszczu, gotowana, pieczona | 85 g | 1.9 | mało |
Wołowina mielona, 80% mięsa chudego / 20% tłuszczu, gotowana, pieczona | 85 g | 1.4 | mało |
Wołowina mielona, 85% mięsa chudego / 15% tłuszczu, gotowana, pieczona | 85 g | 1 | mało |
Wołowina, mięso peklowane, pakowane | 85 g | 1.4 | mało |
Wołowina, mięso peklowane, wędzone | 28 g | 0.4 | mało |
Wołowina, polędwica, 1/8 tłuszczu, wszystkie gatunki, pieczona | 85 g | 1.4 | mało |
Wołowina, stek, 1/8 tłuszczu, wszystkie rodzaje, gotowane, duszone | 85 g | 1.4 | mało |
Wołowina, stek, 1/8 tłuszczu, wszystkie rodzaje, gotowane, pieczone | 85 g | 1.2 | mało |