Opis | Ilość | Zawartość w [µg] | Witaminy K |
Jagody, surowe | 1 szklanka | 28 | dużo |
Jagodzianka, sprzedawana | 1 sztuka | 12.3 | średnio |
Jajecznica | 1 jajko | 2.4 | mało |
Jajka, białe, świeże | 1 duże | | mało |
Jajka, całe, gotowane | 1 duże | 0.2 | mało |
Jajka, całe, gotowane na twardo | 1 duże | 0.2 | mało |
Jajka, całe, gotowane, smażone | 1 duże | 2.6 | mało |
Jajka, całe, świeże | 1 średnie | 0.1 | mało |
Jajka, całe, świeże | 1 duże | 0.2 | mało |
Jeżyny, surowe | 1 szklanka | 28.5 | dużo |
Jęczmień, perłowy, gotowany | 1 szklanka | 1.3 | mało |
Jęczmień, perłowy, surowy | 1 szklanka | 4.4 | mało |
Jogurt, mrożony, waniliowy | 1/2 szklanki | 0.2 | mało |
Jogurt, naturalny | 250 g | 0.5 | mało |
Jogurt, owocowy | 250 g | 0.2 | mało |
Kalafior, gotowany, odsączony, bez soli | 1 szklanka | 17.1 | średnio |
Kalafior, mrożony, gotowany, odsączony, bez soli | 1 szklanka | 21.4 | średnio |
Kalafior, surowy | 1 szklanka | 21.4 | średnio |
Kalarepa, gotowana, odsączana, bez soli | 1 szklanka | 0.2 | mało |
Kale, mrożone, gotowane, odsączane, bez soli | 1 szklanka | 1062.1 | dużo |