Opis | Ilość | Zawartość w [µg] | Witaminy K |
Ser, Camembert | 1/8 krążka | 0.8 | mało |
Ser, cheddar | 28 g | 0.8 | mało |
Ser, cheddar lub colby | 28 g | 0.2 | mało |
Ser, feta | 28 g | 0.5 | mało |
Ser, mozzarella | 28 g | 0.7 | mało |
Ser, mozzarella, odtłuszczone mleko | 28 g | 0.4 | mało |
Ser, muenster | 28 g | 0.7 | mało |
Ser, neufchatel | 28 g | 0.5 | mało |
Ser, niebieski | 28 g | 0.7 | mało |
Ser, parmezan, tarty | 1 łyżka | 0.1 | mało |
Ser, provolone | 28 g | 0.6 | mało |
Ser, ricotta | 1 szklanka | 2.7 | mało |
Ser, ricotta, z odtłuszczonego mleka | 1 szklanka | 1.7 | mało |
Ser, szwajcarski | 28 g | 0.7 | mało |
Ser, śmietankowy | 1 łyżka | 0.4 | mało |
Ser, śmietankowy, bez tłuszczu | 1 łyżka | | mało |
Ser, wiejski, 1% tłuszczu | 1 szklanka | | mało |
Ser, wiejski, 2% tłuszczu | 1 szklanka | | mało |
Ser, wiejski, bez tłuszczu | 1 szklanka | | mało |
Ser, wiejski, twarogowy | 1 szklanka | | mało |